Bezoek onze andere websites

Log in
30
Agravrouwen overal(l)

De nieuwe bestuursploeg van Agra Halle-Vilvoorde trok de vernieuwing stevig door in haar eerste initiatief. De startavond 'Agravrouwen overal(l)' werd onvergetelijk.


Verlichte tractoren en sfeerkaarsen op de oprijlaan van het gastbedrijf Belchim in Londerzeel maakten het de bezoekers meteen duidelijk dat er hier iets te beleven viel. De bedrijfshal was mooi aangekleed met groendecoraties, de Agratentoonstelling en een echte catwalk met professionele belichting. De opkomst was overweldigend, 170 Agravrouwen vonden de weg naar Londerzeel. Samen met de hapjes en drankjes zorgde dit voor een instant-feestgevoel bij de aanwezigen en voelden ze zich welkom en warm onthaald.

Agravrouwen schitteren op de catwalk
Achter de coulissen heerste een gezellige drukte en steeg de spanning geleidelijk. Agravrouwen en hun dochters kregen een heuse make-over: ze werden opgemaakt en gekleed. Tussendoor oefenden ze drukdoend de specifieke presentatiepasjes in.
Deze dames defileerden met de nodige flair en als volleerde mannequins voor één dag, de bedrijfs- en vrijetijdskledij van C-Bright op de professionele catwalk.

                     
 


Missie geslaagd!

Deze startavond overtrof de stoutste verwachtingen en gaf de Agravrouwen veel goesting om ook deel te nemen aan de andere activiteiten van KVLV-Agra in de regio in 2018. De nieuwe ploeg legde de lat hoog maar slaagde, met hier en daar een stressmomentje, met verve in hun opzet namelijk Agravrouwen verbinden, een fijne avond te bezorgen en goesting te geven. Een dikke proficiat aan Nancy De Moor en Sonja Voet, nieuwe co-voorzitters van Agraregio Halle- Vilvoorde en Kathleen De Mol, nieuwe secretaresse, die samen met de nieuwe bestuursploeg dit evenement aandurfden, is hier wel op zijn plaats.


Meer info


Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: