Bezoek onze andere websites

Log in
11
Verslag trefdag sierteelt

Twee vliegen in 1 klap. Op 9 oktober waren de dames van AGRA sierteelt en enkele nieuwe geïnteresseerden te gast in het PCS (Provinciaal Centrum voor Sierteelt) te Destelbergen voor hun jaarlijkse Trefdag.

Geen focus op bloemen en planten dit jaar doch wel alle aandacht voor kleine en grotere, nuttige en schadelijke insecten die zich ook gewillig huisvesten op het sierteeltbedrijf.

Onder begeleiding van Liesbeth Van Remoortere en Joachim Audenaert, adviseurs gewasbescherming, leerden de aanwezigen enkele insecten te herkennen en duurzaam te bestrijden.

Een verrijkende vormingsavond die de aanwezigen alvast ook extra punten opleverde voor hun bijscholing Fytolicentie. 

 

 Jaarlijkse Trefdag Agra Sierteeltwoensdag 9 oktober 2019Op deze avond ben je te gast in het Provinciaal Centrum voor Sierteelt, ontmoet je collega's en volg je een erkende vorming om je Fytolicentie te behalen.

Programma18.45 u.: Ontvangst en registratie ID-kaarten

19.00 u.: Welkom door Ingrid Colman, voorzitter Agra Sierteelt

19.05 u.: Twee vliegen in één klap: herkennen en duurzaam bestrijden van insecten op het sierteeltbedrijf - door Liesbeth Van Remoortere & Joachim Audenaert van PCS

22.00 u.: EindePraktische infoLocatie: PCS, Schaessestraat 18, 9070 DestelbergenPrijs: € 12, € 10 voor KVLV-leden Inschrijven: inschrijven kan hier voor 3 oktoberMeer info: Patty De Keyzer, pdekeyzer@ons.be, 0479/961 960

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: