Voordelen

Wil je ook deel uitmaken van onze bruisende vrouwenvereniging? Sluit je nu aan en geniet vele voordelen.

 

Floralia Brussels

Beleef de bloemrijkste lente in het park van het kasteel van Groot-Bijgaarden. In het park van 14 hectare geniet je van meer dan 500 soorten voorjaarsbloemen, waarvan alleen al 400 soorten tulpen. Bewonder er de tapijten van wilde bloemen. Bezichtig de binnentuin met vele creaties van snijbloemen, bloemstukken en sierplanten. En geniet van de parade van de Venetiaanse kostuums.


Speciaal KVLV-tarief: met je KVLV-kaart geniet je € 2 korting op de toegangsprijs. Volwassenen € 12 per persoon (ipv € 14). Senioren (+65 jaar) € 10 per persoon (ipv € 12). Op vertoon van KVLV-lidkaart (1 lidkaart is geldig voor 2 personen).
Wanneer: van 6 april tot 6 mei 2018 van 10 tot 18u.
Waar: Isidoor Van Beverenstraat 5, 1702 Groot-Bijgaarden
Meer info: floralia-brussels.be

 

Het Moment

Een interessante, unieke én lekkere uitstap? Welkom in Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode! Ontdek het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Neem een kijkje in de kaasrijperij, de bakkerij en de huisbrouwerij. Degusteer de vijf Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas in de rustgevende omgeving van de abdij.

Speciaal KVLV-tarief: geniet van 10 % korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel van Het Moment (bier, kaas, brood, perperkoek en speculaas) op vertoon van je KVLV-lidkaart.
Waar: Abdijstraat 1, 3271 Averbode
Contact: 013/69 99 34, info@averbodemoment.be
Meer info: averbodemoment.be

 

Voordelen voor jou

Met je KVLV-kaart heb je altijd een voetje voor!

 

Iedereen is welkom op onze workshops, cursussen en andere KVLV-belevenissen. Voor jou is deelnemen extra voordelig! Ben je actief in de land- en tuinbouw, dan krijg je extra aandacht en vorming via KVLV-Agra.

Je krijgt 10 keer per jaar ons trendy magazine 'Vrouwen met vaart' in je bus, boordevol boeiende lectuur en allerlei lezersvoordelen.

Onze boeken en uitgaven met het gekende KVLV-kwaliteitslabel bestel je aan een sterk verminderde prijs.

Op onze website of in ons magazine Vrouwen met vaart vind je regelmatig interessante voordelen en wedstrijden, aangeboden door onze commerciële partners.

Bij aankoop van crea-materiaal in een Banierwinkel krijg je op vertoon van je KVLV-kaart 6% korting.

Ons, waarvan KVLV, Vrouwen met vaart deel uitmaakt, biedt professionele dienstverlening rond mantelzorg, thuiszorg, kinderopvang, woningaanpassing, huidhoudhulp, groen zorg,... Een antwoord op jouw vragen uit eigen huis!