Pop-up weggeefwinkel

Geef mode-accessoires een tweede leven!

30 mei t.e.m. 1 juni 2018
Decodomus (winkel), Koning Albertstraat 99 in Diest

 

Een groepje enthousiaste vrijwilligers droomde samen met KVLV, Vrouwen met vaart van een verrassende plek waar mode-accessoires een tweede leven krijgen.

Van woensdag 30 mei tot vrijdag 1 juni 2018 toveren zij een leegstaand pand in het centrum van Diest om tot een originele pop-up weggeefwinkel. Snuister in het mooie aanbod van handtassen, fantasiejuwelen, sjaaltjes, hoeden, … en kies gratis spulletjes uit om je outfit helemaal af te maken.

Heb je zelf leuke accessoires die nog in goede staat zijn, maar je niet meer draagt? Maak er iemand anders blij mee en breng ze binnen op één van de inzamelmomenten.

Naast shoppen zonder schuldgevoel, is deze weggeefwinkel ook een échte ontmoetingsplek met tal van leuke workshops.

Houd deze website in de gaten en ontdek binnenkort:

  • De locatie van de pop-up weggeefwinkel in Diest
  • De openingsuren op 30 t.e.m. 1 juni 2018
  • Een overzicht van de workshops met inschrijfmodule
  • De inzamelmomenten waarop je spulletjes kunt doneren

 

KVLV, Vrouwen met vaart kleurt de stad Diest felgroen op 1 juni!

De grootste vrouwenvereniging van Vlaanderen koos onze stad uit om een Ideeënfestival te organiseren voor haar netwerk van bijna 90.000 vrouwen waaronder 11.000 vrijwilligers. Op deze dag vol inspiratie proeven ze van KVLV-workshops, voorstellingen en lezingen op verrassende plekken in het centrum van Diest. Op de Grote Markt en in park Cerckel kan ook het ruime publiek genieten van leuke animatie en KVLV-workshops. Kom dus zeker een kijkje nemen op 1 juni! Meer info op www.kvlv.be/ideeenfestival.