Wereldrecordpoging hoeve-ijsjes eten

Zondag 3 juni 2018 van 13.30u tot 18 u.
Provinciaal domein Bulskampveld, Bulskampveld 10 in 8730 Beernem


Verbreek mee het wereldrecord hoeve-ijsjes eten! We hebben je nodig om het wereldrecord te breken waarbij 3.049 mensen gelijktijdig een ijsje eten. Met jou erbij lukt het zeker om het magische cijfer van 3.050 deelnemers te halen! Kom, krijg een gratis hoeve-ijsje van een lokale producent en help mee om het wereldrecord te breken.

Programma

Doorlopend van 13.30u tot 18u voor jong en oud: 

  • Doe-activiteiten, spel- en infostanden rond natuur en de korte keten
  • Life muziek met o.a. Overigens, de crème de la crème van de Vlaamse folk
  • Leer het Korte Keten Lied
  • Boerenmarkt met lokale producten vers van bij de boer en Hoeveterras met bar
  • Randanimatie voor jong en oud 

Van 15 tot 16 uur Wereldrecordpoging

  • Krijg een gratis hoeve-ijsje van een lokale producent en help mee om het wereldrecord te breken.

Geniet van een echt volksfeest in het teken van de korte keten. 

Meer info

Heb je nog vragen? Contacteer wereldrecordhoeveijs@outlook.com.

Verenigingen, groepen en mensen die graag actief betrokken worden bij het evenement, kunnen zich vooraf aanmelden via wereldrecordhoeveijs@outlook.com

Interesse om deel te nemen aan de boerenmarkt? Neem contact op met Anneleen Dedeyne, anneleen.dedeyne@inagro.be.

Interesse om met jouw organisatie of vereniging deel te nemen aan de standenmarkt? Neem contact op met Sylvie Decoutere, sdecoutere@ons.be. 


 

Wereldrecord aardbeienmilkshake drinken in Vlaams-Brabant

Onze Vlaams-Brabantse collega’s ondernemen ook een recordpoging! Zij gaan voor het wereldrecord aardbeienmilkshake drinken op 27 mei in Tildonk.

 

Week van de Korte Keten

KVLV, Vrouwen met Vaart, de Provincie West-Vlaanderen en Inagro organiseren deze wereldrecordpoging in het kader van de Week van de Korte Keten samen met verschillende partners! 

Via de Week van de korte keten worden consumenten en horecazaken gestimuleerd om producten rechtstreeks bij lokale producenten aan te kopen. Zo krijg je verse, seizoensgebonden producten met een minimum aan voedselkilometers op de teller.