30

Maak er in juli en augustus een kleine gewoonte van om iedere dag dankbaar te zijn.  Zoek een vast moment uit en schrijf jouw mooi moment voor de dag neer in je moment-boekje. Wie zich vaak dankbaar voelt, wordt een dankbaar persoon.

 

Het leven is een wonder.
Het is bijzonder en speciaal,
maar soms is dat heel vanzelfsprekend.
Weg wonder, weg geluk.

Wie in het leven
schijnbaar vanzelfsprekende momenten
ziet als bijzonder en speciaal,
brengt het wonder terug in het leven.

Dankbaarheid maakt gelukkig.

 

Print een moment-boekje voor jezelf, voor je gezinsleden of om weg te geven. Print het als boekje in kleur op A4-formaat of in een kleiner A5-formaat. Klik op het icoontje 'Boek' of 'Booklet' op het printscherm bij het geven van je printopdracht. Of kies 'Boek afdrukken' in het scherm 'Afdrukken',  'Paginaverwerking', 'Pagina's schalen'. Je kan het ook opslaan op je USB-stick en het in een kopiecenter laten printen.

 

Auteur: Leen Vermeire

 

Posted in: Spiritualiteit
 

Reacties

woensdag 20 juni 2018 4:21
fijn
nu pas gevonden en uitgeprint
ga ik wat mee doen
thx!!!
# marjolijn
vrijdag 15 juli 2016 2:21
Ik heb jaren geleden een goed-gevoel-doos gemaakt waarin ik 'alle' goeie of fijne momenten/ herinneringen/spreuken/ervaringen... ingooi. Dat kan een artikel zijn, of iets dat ik zelf opschrijf dat iemand me gezegd heeft en wat me een heel fijn gevoel geeft. Of een mooi kaartje. Of...
Dit mooie momenten-boekje sluit hier heel goed bij aan. Dit kan ik altijd bij me houden zodat ik mijn mooie momentjes niet meer vergeet te noteren als ik geen los papier bij de hand heb (want ik vergeet nogal makkelijk). Dank je wel!
# carmen
vrijdag 15 juli 2016 2:16
dank u Leen voor dit mooi idee
# Diane De Smedt
woensdag 6 juli 2016 20:31
Wat superleuk, dit mooie momenten-boekje!! Ik had me net voorgenomen om elke dag even stil te staan bij iets waarvoor ik dankbaar ben... Nu kan ik het meteen in een mooi en aangepast boekje schrijven! Bedankt!

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: