21

Ideeënfestival
Diest
1 juni 2018, van 10 tot 22u.

Kom naar het Ideeënfestival in Diest op vrijdag 1 juni 2018 van 10 tot 22u. Het stadscentrum van Diest kleurt dan felgroen en daarbij mag jij niet op ontbreken! Omcirkel deze datum alvast in je agenda en schrijf je in vanaf 3 april.

 

Laat je inspireren

Laat je tijdens het Ideeënfestival inspireren door originele KVLV-activiteiten. Op verrassende plekken in Diest proef je van het allerbeste dat KVLV te bieden heeft. Of je nu een doorwinterde KVLV-vrijwilliger bent of je wilt als KVLV-fan ons aanbod beter leren kennen, we verwelkomen je graag op 1 juni in Diest!

 

Beleef een bijzondere dag

Kies uit meer dan 30 unieke KVLV-activiteiten zoals toffe workshops en crea-ateliers, een grote belevingsmarkt, een superleuk Farm Food Festival, een originele pop-up weggeefwinkel, interessante lezingen, ontroerende voorstellingen en verrassende wandelingen. Alle activiteiten vinden plaats in de binnenstad op max. 5 minuten wandelafstand van elkaar.

 

Jij komt toch ook?!

Deelnemen kost € 20*, KVLV-leden betalen slechts € 10. Deze prijs is inclusief twee leuke KVLV-activiteiten op het tijdstip van jouw voorkeur, een hapje en een drankje. Ook de toegang tot de Belevingsmarkt, het Farm Food Festival en de pop-up KVLV-Weggeefwinkel zijn voor jou gratis. Reserveer de workshop, lezing, wandeling, … van je keuze vanaf 3 april 2018 via deze webpagina.

 

*Deelname Ideeënfestival + alle KVLV-voordelen tot 31/12/2018

 

 

 

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: