27

Een hippe, gezonde en kindvriendelijke snack: pitabroodjes gevuld met runderreepjes en radijsraïta. Smakelijk!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 g runderreepjes
  • honing
  • mosterd
  • 4 pitabroodjes
  • waterkers

Voor de radijsraïta

  • 1 bundel radijzen
  • 1 potje Griekse yoghurt
  • 1 sjalot
  • sap van 1 limoen of citroen
  • peper
  • zeezout

Was, droog en snijd de radijzen in julienne. Hak de sjalot fijn. Meng alle benodigdheden voor de radijsraïta en breng op smaak met peper en zout. Bewaar in de koelkast. Maak een marinade van honing en mosterd en laat de runderreepjes 30 minuten marineren. Bak ze kort aan in de wok. Warm de pitabroodjes op, snijd open en vul met waterkers, rundereepjes en lepel er wat radijsraïta over.


Meer recepten vind je in de KVLV-uitgave ‘Kook en geniet’.


Copyright foto www.studiowauters.com

 

Posted in: Recepten, Culinair
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: