21

KVLV heeft een hart voor vrouwen met borstkanker
Doe mee!

Elk jaar krijgen 10.000 vrouwen in België de diagnose borstkanker. Iedereen kent wel iemand in zijn/haar omgeving die borstkanker heeft. Je wereld staat stil. 
Vzw Borstkanker Vlaanderen steekt deze vrouwen een ‘hart onder de riem’. Meer info: www.borstkanker-vlaanderen.be. Jij kunt dit alleen of met je KVLV-groep ook doen, letterlijk dan.

Wil jij iets betekenen voor vrouwen met borstkanker? Haal dan je naaimachine tevoorschijn en maak een kussen in de vorm van een hart. Daarmee bied je comfort aan vrouwen die na een borstamputatie, borstreconstructie of bestraling pijn ervaren in het oksel-, arm- en borstgebied. 
Het kussen geeft comfort en pijnverlichting tijdens het slapen of zitten. Door de speciale hartvorm blijft het goed onder je oksel zitten.
Ben je actief in een crea-atelier, dan kan dit een interessant project zijn voor je groep. Ben je persoonlijk geraakt door dit verhaal en ben je handig met de naaimachine, dan kun je ook zelf aan de slag. Met elk kussen dat je maakt, help je een vrouw.
De werkbeschrijving vind je hier.
Toon dat je een hart hebt voor vrouwen met borstkanker en doe mee.

Als leuk extraatje kun je een KVLV-label aan je kussen naaien. De labels worden verkocht per 10 stuks en kosten € 2 (voor 10 labels). Je kunt ze bestellen via de webwinkel van KVLV of via mail kvlvwinkel@ons.be. Borstkanker Vlaanderen neemt de verzendkosten op zich, dus je betaalt enkel de labels.

Bezorg je hart(en) vóór 10 november 2018 aan Inge Rom, KVLV, Remylaan 4b, 3018 Wijgmaal.
Op 17 november 2018, tijdens de Infodag van Borstkanker Vlaanderen, bezorgen we de harten die we met KVLV bij elkaar naaien aan de vzw.

 

Reacties

# Annie Van der Donck
maandag 8 oktober 2018 22:28
KVLV groep Munkzwalm
We mikten in juli aanvankelijk op 20, dachten stoutweg aan 50 maar maakten er uiteindelijk 110!! Hartverwarmend!! Dank voor zoveel belangeloze inzet. 't.Was aanvankelijk wat zoeken om het juiste patroon te hebben, de gepaste katoenen stofjes en dito vulling. Het groeide en we werden er meer en meer bedreven in - zeg maar 'professioneler'.

We bezorgen 100 hartkussentjes aan Wijgmaal...
10 gaan rechtstreeks vanuit de groep zelf naar vrouwen uit de groep of de omgeving; vrouwen die geconfronteerd worden met deze ingrijpende ziekte. Sommige hartjes hebben een zakje; andere niet...
Een boodschap? 'En toch!!'
Hadden we een machine die dat vlot kon borduren, we hadden het erop gezet...
Met plezier geschonken!

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: