17

Brei of haak samen met personen met dementie!

 

Wist je dat er 122 000 mensen met dementie zijn in Vlaanderen? Voor elk van hen willen we één symbolische centimeter aan brei- of haakwerk verzamelen. Doe jij mee aan deze actie?

Ook al lijkt door dementie de draad van communicatie stuk, terwijl je samen een stukje brei- of haakwerk maakt, zul je merken dat warm contact mogelijk blijft.

Verzamel restjes wol, brei- en haakmateriaal. Neem contact op met een woonzorgcentrum, dagopvang waar personen met dementie tijdelijk verblijven of ga aan de slag met een familielid of kennis met dementie.

Breien of haken mag met grote of kleine steken, eenvoudige rechtse of een moeilijker steek, er mag een steek gevallen zijn of één overgeslagen ... Het gaat niet om een mooi werk, het gaat om de ontmoeting die ontstaat wanneer je samen breit of haakt. Je vindt alle informatie in de infofiche 'Losse draadjes verbinden'.

Bezorg je werk tegen 3 juni 2019 aan KVLV, t.a.v. Leen Vermeire, Remylaan 4 B, 2018 Wijgmaal. Alle stukken worden verwerkt tot een kunstwerk dat getoond wordt op een ontmoetingsmoment op zaterdag 21 september 2019. Iedereen die meewerkte is die dag welkom. Houd deze datum dus zeker vrij in je agenda!

 

 

Posted in: Creativiteit, Zorg
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: