03

Het nationaal bestuur van KVLV is er klaar voor om Vrouwen met vaart de komende vijf jaar te besturen. Zes nieuwe getalenteerde vrijwilligers en zes gemotiveerde beroepskrachten hebben er zin! Samen samen met de nationale voorzitster gaan ze ervoor, met grote inzet en betrokkenheid.

Nik Van Gool, nationaal voorzitster, trekt de kar.
De nieuwe beleidsvrijwilligers zijn Maria Liekens, Rita Luyten, Dominique Vos, Marleen De Bock, Edith Desmyter en Marleen Feyaerts.
Vanwege de beroepskrachten nemen Chris Van Hoof, Caroline Audoor, Marleen Verhaeren, Isabelle Lindemans, Carine Lambaerts en Jeanine Vandormael deel aan het nationaal bestuur.

Op zaterdag 23 maart 2013 benoemde de algemene vergadering van KVLV vzw het nationaal bestuur tot raad van bestuur.

 

 

Lees de reactie van Nik Van Gool, nationaal voorzitster KVLV over haar eerste ontmoeting met de leden van het nationaal bestuur.

Mijn eerste blind date

Op 19 februari 2013 had ik mijn eerste blind date ooit! Plaats en uur van afspraak lag vast, date
was uitgenodigd. Een lichte spanning overviel me wanneer ik de trap nam richting eerste ontmoeting. Hoe herken ik de andere? Groot of klein van gestalte ? Blond of bruin? Met vriendelijke aanblik? En hoe zou mijn date zich voelen in het rijden naar de plaats van afspraak? Ik had er het gissen naar.

De eerste indruk was een meevaller. Vriendelijkheid en openheid waren troef. Een voor een kwamen ze binnen. De nieuwe nationale bestuursleden van KVLV! Marleen, Edith, Dominique, Maria, Marleen en Rita. Zes getalenteerde vrijwilligers en zes gemotiveerde beroepskrachten die er de komende vijf jaar willen voor gaan! Een unieke belevenis, zo’n date! Het leek me belangrijk om tijd te nemen om kennis te maken en wederzijdse verwachtingen uit te spreken. De tongen kwamen los, de inzet en betrokkenheid is groot. Deze dertien vrouwen hebben er zin in om, samen de beweging te besturen. "The day after” de geslaagde date deelden we reacties en gevoelens.
Hartverwarmend vond ik het.

 

"Waar ik me in het begin wat onwennig voelde,was dit na een introductieronde snel vergeten en was het duidelijk dat alle neuzen in dezelfde richting staan. We willen vooruit met KVLV en willen vooral een hedendaagse KVLV die jong en oud boeit." (Rita, Vlaams-Brabant)

"Ik kijk uit om met zo’n gemotiveerde mensen samen te werken." (Marleen, KVLV-Agra)

"… grote uitdagingen in zicht. Dit kan alleen maar verrijkend zijn. Het ‘Yes!!!’-, het ‘highfive’- gevoel! Laat ons hopen dat we dat vaak mogen meemaken de komende vijf jaar." (Marleen, OostVlaanderen)

"Hier zitten dus straffe madammen die er ten volle willen voor gaan. Wat moeten we nog
meer hebben?" (Maria, Antwerpen)

"… Benieuwd naar het vervolg. We geven na deze avond ons enthousiasme door in de provincie" (Edith, West-Vlaanderen)

"Ik zocht woorden om uit te drukken hoe ik me voelde na gisteren. Borrelend, klaar voor actie, gedreven, enthousiast, vol goesting." (Dominique, Limburg)

 

Een dankbare nationaal voorzitster,
Nik Van Gool

 

 

Reacties

woensdag 27 maart 2013 8:22
Hallo dames!

Een dikke proficiat bij de nieuwe start, en vooral bij het grote engagement.
Marleen F ken ik, dus grootse vaart verzekerd!

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: