Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

10
Betoverende bloemenwereld

Win een duo-ticket en laat je onderdompelen in de betoverende bloemenwereld van Fleuramour! Van 27 tot en met 30 september 2019 in het prachtige kasteeldomein van Alden Biesen in Limburgs Haspengouw.

Laat vóór 20 september via het wedstrijdformulier weten wat bloemen met jou doen en maak kans op één van de acht duotickets!

Dit jaar gaat Fleuramour op een wel bijzondere missie: je kan mee op tijdreis! 'Back to the Future'. We gaan een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst. Hoe evolueert de fascinerende wereld van bloemen & planten door de eeuwen heen?

   

Een honderdtal floristen, afkomstig van Mexico tot Australië, decoreert het prachtige kasteeldomein van Alden Biesen met 140.000 bloemen, verwerkt in ontelbare prachtige creaties. Het kasteel, de kerk en de tuinen ondergaan 4 dagen lang een florale metamorfose. Val van de ene verbazing in de andere.

Praktisch

Wanneer: 27 - 30 september

Waar: Landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat 6, 3740 Bilzen

Info: www.fleuramour.be

Exclusief voor KVLV-leden: op vertoon van je lidkaart krijg je 4 euro korting per persoon. Je KVLV-kaart is geldig voor 2 personen.

Laat vóór 20 september via het wedstrijdformulier weten wat bloemen met jou doen en maak kans op één van de acht duotickets!

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring