Kunst op het hof 2018

Al geproefd van dit schitterende KVLV-zomerevenement rond kunst, platteland, landbouw en erfgoed? Nog aan het nagenieten van de vorige editie in Hamont-Achel en Neerpelt? We starten binnenkort met de voorbereidingen van Kunst op het hof 2018 en zijn hiervoor op zoek naar de perfecte locatie.

Jouw streek in de hoofdrol van kunst op het hof 2018!
Heb jij veel goesting om samen met de nationale KVLV-organisatie mee te werken aan de twaalfde editie? Verken dan al even je omgeving, toets de concrete mogelijkheden af en overtuig ons van de troeven van jouw regio!

Hoe stel je je streek kandidaat?
Vul het online invulformulier ‘Kunst op het hof 2018’ in waarin je kort beschrijft waarom Kunst op het hof in jouw streek een succes kan worden. Bij elke rubriek vind je een handige checklist met minimale vereisten voor een geslaagde Kunst op het hof. Je kan je kandidatuur online indienen tot 15 augustus 2017.

Selectieprocedure
Een selectiecomité kiest er de beste dossiers uit. In de zomermaanden brengen we een bezoek aan deze geselecteerde locaties. Rond 15 september 2017 maken we, in samenspraak met de gekozen plaats, onze definitieve keuze bekend en kunnen we samen concrete plannen maken.

Jouw lokale steun is onmisbaar
De inzet en het enthousiasme van lokale KVLV-groepen vormen de fundamenten van een geslaagde Kunst op het hof. Kortom, met de nodige passie en talent op de juiste plek wordt Kunst op het hof voor de twaalfde keer een groot succes!

Contact
Sofie Van Reusel
Telefoon: 016/24 39 55
E-mail: svanreusel@ons.be

 

 

Kunst op het hof 2016

Op 9, 10 en 11 juli 2016 organiseerde KVLV, Vrouwen met vaart de elfde editie van het zomerevent Kunst op het hof. Je genoot er van een unieke kunst- en plattelandsroute in de prachtige streek van Hamont-Achel en Neerpelt.


Een lusvormige fietsroute van 32 km verbond 14 originele locaties zoals authentieke boerderijen en dynamische landbouwbedrijven waar KVLV je verraste met kunst op ongewone plekken zoals schuren, binnenerven en weiden.Bekijk de foto's van Kunst op het hof 2016


Copyright foto's KVLV - Sonja Sleurs
Bekijk de reportage van Kunst op het hof 2014


 

 

 

                                        

 

 

Stel je streek kandidaat

Stel je streek kandidaat voor Kunst op het hof 2018. Vul het online invulformulier in tot 15 augustus 2017.