Wedstrijden Vrouwen met vaart oktober 2018

  • Kruiswoordraadsel - exclusief voor KVLV-leden

 

Het is herfst en dat wil zeggen: wandelen maar! De comfortabele stappers van Wolky staan garant voor comfort én stijl. Vier gelukkige puzzelaars met schoenmaat 37, 38, 39 en 40 maken kans op een paar in hun maat en lopen op wolkjes.
Deze wedstrijd loopt tot 31 oktober 2018.

 

 

Deelnemen

 

 

 

 

  • Win een bewegingskalender - exclusief voor KVLV-leden

 

Je voornemen om in beweging te blijven is één ding, het volhouden iets anders. Bodymap bracht een handige kalender uit met 52 bewegingen, eentje per week, om een jaar lang telkens opnieuw sportief uitgedaagd te worden. Wij geven er vijf weg!

Deze wedstrijd loopt tot 31 oktober 2018.

 

 

Deelnemen

 

 

 

 

  • Win een duoticket voor de Boekenbeurs - exclusief voor KVLV-leden

 

Hopen en hopen boeken zo ver je oog reikt en daarbovenop boeiende lezingen van Annemie Struyf en Geena Lisa, natuurlijke cosmetica en energietips voor elke dag. Klinkt als een perfect dagje uit? Win dankzij Lannoo één van de 125 duotickets voor de boekenbeurs op 10 november!

Deze wedstrijd loopt tot 31 oktober 2018.

 

 

Deelnemen

 

 

 

 

Deelnemen aan wedstrijden

Sommige wedstrijden zijn exclusief voor KVLV-leden. Om deel te nemen, klik op 'Deelnemen' en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je nog geen gebruikersaccount? Registreer je nu met je KVLV-lidnummer. Hoe je een gebruikersaccount aanmaakt, lees je in de handleiding.

 

Voordelen voor KVLV-leden

Ben je nog geen KVLV-lid en wil je deelnemen aan wedstrijden exclusief voor KVLV-leden?
Sluit je aan en geniet tal van voordelen!